جهت ثبت جلسه خود کلیک کنید

مؤسسات قرآنی توانمند حمایت شوند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنیبه گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی قرآنی عصر، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، در بیست و یکمین جشنواره ملی «جبرئیل امین» به منظور تجلیل از ۴۷۰ حافظ کل قرآن و حافظ ۲۰ و ۲۵ جزء قرآن کریم و گرامیداشت شهید جمهور، آیت‌الله شهید رئیسی و یادواره شهدای قرآنی استان فارس از سری برنامه‌های دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) در روز پنج شنبه مورخ 29 شهریور 1403برگزار شد، گفت: تقسیم کار ملی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی بین نهادها، دستگاه‌ها و مجموعه‌ها صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در چند سال گذشته تقریبا نیمی از اعتبارات منشور توسعه فرهنگ قرآنی برای ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی اختصاص داده شده است، افزود: این اعتبارات برای توسعه زیرساخت‌ها، تولید برنامه و کمک به مجموعه‌هایی که در زمینه حفظ قرآن فعالیت می‌کنند و حافظان قرآن، مربیان و مدیران مجموعه‌های حفظ هزینه می‌شود.

حسینی تصریح کرد: آن‌چه که تاکنون در عرصه فعالیت‌های قرآنی و تربیت حافظان انجام شده است در مقابل آنچه که باید انجام می‌شد، بسیار ناچیز است لذا مجموعه‌های قرآنی و فرهنگی باید با اهتمام بیشتری کار را دنبال کنند. برخی موسسات مانند بیت الاحزان حضرت زهرا (س) به صورت خودجوش هر سال چند صد حافظ قرآن تربیت می‌کند که با حمایت مسئولان و دستگاه‌های مختلف می‌تواند در سال‌های آینده چند هزار حافظ قرآن تربیت کنند.

وی ادامه داد: موسسات توانمند قرآنی دیگری در کشور وجود دارند که باید حمایت شوند تا در ترویج فرهنگ قرآنی و حفظ قرآن موفق شوند.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در پاسخ به این سئوال که آیا امتیاز ویژه‌ای برای حافظان قرآن در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: بله امتیازاتی در نظر گرفته شده است اما شاید امتیازات در نظر گرفته شده جای تقویت داشته باشد. از جمله امتیازها و تشویق‌هایی که در برای حافظان کل قرآن در نظر گرفته شده است اعطای مدرک کارشناسی بدون نیاز به تحصیلات است.

حسینی افزود: حافظان کل قرآن می‌توانند در موضوعات و آزمون‌هایی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، شرکت کنند  و اگر آزمون‌ها را با موفقیت پشت سر بگذارند می‌توانند مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث را دریافت کنند.

وی با یادآوری اینکه معافیت‌ها و درجات فرهنگی، هنری نیز برای حافظان کل قرآن در نظر گرفته شده است، گفت: اگر حافظان کل قرآن، موفق به اخذ مدرک درجه یک حفظ قرآن از سازمان دارالقرآن شوند، مدرکی معادل دکترا به آنان اعطا می‌شود و اگر مدرک درجه ۲ دریافت کنند، مدرک معادل کارشناسی به آنان تعلق خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصورتی که جلسه خانگی قرآن دارید و فاقد پوشش بیمه بازنشستگی هستید میتوانید با تکمیل اطلاعات زیر از خدمات مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت با حمایت دو سوم حق بیمه توسط دولت برخوردار شوید.
 
توجه: محدوده سنی برای ثبت نام 18 الی 50 سال می‌باشد.
آیا این نوع بیمه شامل خانمی هم می‌شود که تحت پوشش همسرش بیمه است؟
خانمهای که تحت پوشش همسر یا پدرشان قرار دارند صرفا بیمه درمانی هستند و باتوجه به اینکه بیمه معلمین قرآنی از نوع بیمه بازنشستگی است و فاقد پوشش بیمه درمانی است شما می‌توانید بیمه درمانی را تحت پوشش همسر یا سرپرست خانواده باشید و یا از طریق مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت درخواست بیمه سلامت دهید و مطمئن باشید که هیچ اشکالی در فرآیند بیمه پردازی شما صورت نمی‌گیرد بلکه این خدمات مکمل یکدیگر می‌شوند
به طور کلی یک شخص نمی‌تواند همزمان عضو دو صندوق بیمه اجتماعی دولتی باشد( مثلا عضویت همزمان در سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه روستایی)
و در صورتی که همزمان اقدام به بیمه پردازی در دو صندوق کند تنها از خدمات و مزایای یک صندوق می‌تواند بهره مند شود
اما عضویت در شرکت‌های بیمه‌ای خصوصی مانعی ندارد و شخص همزمان می‌تواند از خدمات تکمیلی درمان شرکت بیمه و خدمات صندوق بیمه اجتماعی روستایی بهره‌مند شود.
لازم به ذکر است:
برای ثبت نام بیمه اجتماعی،ابتداء باید جلسه خود را در سایت جلسات خانگی قرآن ثبت بفرمائید.